This storyboard does not have a description.
I want to go camping but I don't know which one is the better deal
Why don't you use ratios.
So I would do 46 divided by 2= $23 per person. And 65 divided by 3= 21 per person. Campground B is better
If campground A is $46 for 2 people and campground B is $65 for 3 people, just divide.
I don't know which brand of clothing has the better deal
Lets use ratios. If brand A is $21 for 3 shirts and Brand B is $12 for 2 shirts, just divide
So I would do 21 divided by 3= 7 and 12 divided by 2= 6. So Brand B is the better deal.
Exactly. So now you know to buy brand B
Explore Our Articles and Examples
Try Our Other Websites!
Photos for Class
– Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!
– Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
– Create Custom Nursery Art