Graz ~ Bart Moeyaert

  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

This storyboard does not have a description.

Storyboard Text

  • Herman Eichler-28 jaar- is een Duitse apotheker. Hij woont alleen in een appartement. Op de hoek van de Leonhardstrasse en de Maifreddygasse.
  • (20u) Na een lange wandeling keerde ik eindelijk terug naar huis. Toen ik wou doorlopen bleef mijn blik hangen bij iets donkers dat tegen de stoeprand lag. Ik verwachtte iets waardeloos maar tot mijn verbazing was het een zwarte nieuwe portefeuille. Ik deed hem open en vond een kaart. Ik versteende toen ik het gezicht erop herkende. Het meisje op de foto had kort haar en kwam uit Graz. Ze heette Jochen Jonathan Erhart.
  • (16u30)Daar lag ze dan. Met haar rug op de grond en met haar armen naast haar hoofd. Haar benen lagen klaar, alsof ze ging weglopen. Haar fiets was helemaal kapot. Haar wielen waren krom en het stuur stond scheef. Het ongeluk deed zich voor in één vingerknip. Toen ik de trap afging om te gaan wandelen, was zij nog aan het fietsen. Toen ik vertrok was zij van haar fiets gevallen. Ik hoor steeds dichterkomende luide sirenes.
  • We gingen uit eten op mijn vaders verjaardag. En we namen de taxi. Het was buiten aan het vriezen van de kou.
  • Op het diner van mijn vader's 60e verjaardag
  • Bij Welscher bestelde hij zonder de kaart te openen het gerecht dat hij altijd koos en een dure fles Tesoro. De wijn was zwaar. Hij vergeleek mijn eten met het zijne. Ik deed hem een plezier door mijn bord leeg eten.
More Storyboards By iris-leung-5891
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art