mmm

  Copy


More Options: Make a Folding Card




Storyboard Description

about technology

Storyboard Text

  • Siapa pulak mamat nak jadi friend facebook aku ni? Boleh tahan jugak ye rupe dia. Approve je la..hehe
  • Nama saya Wanibill.. Macam mana awak jumpa fb saya ni?
  • Kebetulan kawan saya friend awak. Lagipon gamba awak comel la..
  • Hi, nama awak siape?
  • Aku mesti bagitahu kak Sya ni..
  • Kau tak rase bahaya ke nak jumpa orang yang kau tak kenal? Aku risau la..
  • Wei kau nak tau tak, ada sorang mamat ni, hensem giler, aku kenal kat fb. dia ajak aku keluar luse.. tak sabar wei!! Kitorang dah kenal lebih kurang sebulan, ni baru first time nak jumpa
  • Ala.. nak risau ape.. Aku dah besar la. Pandai la aku nak jaga diri aku sendiri
  • Di bilik Wani. Wani approve Faris sebagai rakan fb nya.
  • Assalamualaikum kak Sya. Saya nak bagitahu pasal wani ni.. Saya rasa kak Sya kene datang sini. Wani nak jumpe lelaki yang dia baru kenal dekat fb Sabtu ni. Saya tak sedap hati la..
  • Waalaikumsalam Miza. Esok kak Sya datang. Terima kasih sebab miza bagitahu kak Sya pasal benda ni.
  • Wani dan Faris mula berbual-bual dan menjadi semakin rapat di fb.
  • Miza, nanti dekat u jaga wani elok-elok ye. Dia je ahli keluarga yang Kak Sya ada sekarang. Kalau ada apa-apa masalah jangan takut bagitau Kak Sya ye.
  • Baik abang
  • Di bilik Miza. Wani menceritakan mengenai dirinya dengan Faris 1) Zoom muka wani 2) Zoom muke miza
  • UPSI
  • Miza memberitahu Kak Sya mengenai hubungan Wani dan Faris
  • Miza teringat pesanan kak Sya kepadanya sebelum mereka masuk ke universiti. (flashback) 1) Zoom syara ketika bercakap 2) Nampakkan semue ketika miza bersetuju
  • Kak Sya terus mengemas barangnya. Keesokan paginya, kak Sya memulakan perjalanannya ke universiti di mana Wani dan Miza belajar.
More Storyboards By isyara
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos! (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great Looking Rubrics!