LB prestatie

LB prestatie
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

This storyboard does not have a description.

Storyboard Text

  • We hebben verschillende regels en voorschriften op een instelling. De grootste regel is dat de cliënt op de eerste plek staat. Behandel hem zoals in de voorschriften staat en in zijn dossier. Behandel en verzorg de cliënt met zorg en beleid. Denk aan de (on)mogelijkheden van de cliënten en stimuleer zelfredzaamheid zo veel mogelijk.
  • Meneer P. slaapt graag met zijn kleine licht aan en in zijn warme bruine pyjama. Hij kan deze zelf aantrekken, heeft alleen hulp nodig met de schoenen en sokken uittrekken. Ook is het handig om in de avond al nieuwe kleding voor de volgende dag neer te leggen.
  • Dit zijn Dave en Lena. Ze zijn als een stel binnen gekomen op de instelling, door drugs gebruik ging het mis in hun relatie. Ze begonnen geweld tegen elkaar te gebruiken en dit te vergeten door meer drugs te gebruiken. Het is van belang dat je de rust tussen de twee behoudt. Kom tussen de ruzie en praat het gezamenlijk uit. Bied een luisterend oor.
  • Ik ben Sara, een meisje van 23. Op mijn zestiende ben ik seksueel misbruikt door mijn vader, hierdoor durf ik geen mannen meer toe te laten. Ik kan veel zelf, heb alleen een begeleider nodig die mij controleert. Dit moet een vrouwelijke begeleidster zijn.
  • Dit is een jongen van 10 met zware ADHD, hij kan alles zelfstandig. Het enige wat hij van ons als begeleiding nodig heeft is structuur. Hij heeft een vast dagprogramma, waar o.a. boodschappen doen in staat. Het is voor hem heel belangrijk dat er een vaste begeleider is.
  • Cliënt C is een Indonesische vrouw, ze is hierheen verhuist met haar man die vorig jaar is overleden. Zelf kan ze geen woord Nederlands en kan niemand haar begrijpen. Ze drukt zichzelf uit met handgebaren. Ze is erg zelfstandig, alleen vind ze het fijn om samen met de begeleiding 1 keer in de week te koken. Zij kiest dan een gerecht uit.
More Storyboards By lukaevers
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art