Budget

Budget
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Tekst til video om budget i regneark

Storyboard Text

  • Velkommen til forløbet omkring regneark. I de følgene videoer vil jeg vise dig, hvordan du, ved hjælp af et regneark, kan lave et budget.
  • Et budget er ikke et regnskab som skal være 100% nøjagtigt. Et budget er et værktøj som er nemt at lave og som hjælper dig med at kende din økonomi. Det betyder at du har færre økonomiske overraskelser og derfor kan planlægge din økonomi, uden at ende med et minus på kontoen. Med et budget har du et rigtigt godt overblik.
  • Inden vi starter med at lave et budget, skal vi lige kigge på de knapper og muligheder vi kan se i Exel. Øverst på siden har vi en del forskellige knapper og hvis vi vælger et af de andre faneblade, kommer der flere muligheder frem. Men det skal ikke få dig til at give op. Exel kan rigtigt mange ting og der er derfor brug for alle disse muligheder, men! Vi skal kun bruge nogle få af knapperne for at lave vores budget - og de knapper viser jeg tydeligt undervejs. Nederst er der også et par faneblade. De er kun beregnet til brug, hvis man arbejder på mere end et Regneark ad gangen, men i dette forløb skal vi kun bruge det første ark.
  • Der er 3 ord som det er vigtigt at kende når vi begynder at arbejde med Regneark. Celle Række og Kolonne
  • Lad os se på de forskellige muligheder der er, for indtægter. De fleste har indtægter fra enten ...... Man har selvf. ikke indtægt fra alle disse muligheder, men man kan godt have indtægt fra mere end 1. Man kan f.eks. have indtægt fra en løn og samtidig få feriepenge og boligsikring.
  • Der er mange flere muligheder for at have udgifter end der er for at have indtægter. Det er bla.derfor at det er vigtigt, at kunne lave et budget. Jeg har listet nogen af mulighederne for udgifter op her, med der er mange flere.
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art