Jacksoniană Democrație - Jackson și Politica Indiană

Jacksoniană Democrație - Jackson și Politica Indiană
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Jackson Democrație Planuri de lecție - Andrew Jackson a avut o poziție fermă împotriva amerindieni și pretențiile lor de a terenurilor atât în ​​sud și vest. Ca un general militar, el a luptat împotriva diferitelor triburi în mai multe rânduri, atât în ​​războiul din 1812 și a diferitelor războaie împotriva nativilor inclusiv primul Seminole război. Ca președinte, el a instituit Actul îndepărtarea indian din 1830, ceea ce duce la deplasarea și moartea a mii de triburi native. Într-adevăr, poziția lui Jackson nativi este atât de controversat văzut ca un negativ cu privire la acțiunile sale ca președinte.

Storyboard Text

  • PRIMUL RĂZBOI SECUNDAR
  • AL DOILEA RĂZBOI DE SEMINOLE
  • Ca lider militar, Jackson a acționat inițial împotriva indienilor prin cuceririle sale în primul război seminol din 1817. În numele președintelui James Madison, Jackson a invadat Florida și a cucerit cu forța populația Seminolei native. Mai târziu a slujit ca militar general al Floridei în 1821.
  • URMĂ DE LACRIMI
  • JACKSON ȘI POLITICA INDIANĂ
  • În 1835, în calitate de președinte, Jackson a condus mai multe războaie împotriva indienilor din sudul Statelor Unite. Ca parte a unei serii de războaie desfășurate între coloniști și localnici, Jackson a luat o poziție puternică împotriva localnicilor, crezând că coloniștii americani au avut pretenții corespunzătoare asupra pământului.
  • INDIAN ACTUL DE RELOCARE DIN 1830
  • Oklahoma
  • Prin politicile și legile lui Jackson privind terenurile tribale și coloniștii americani, înlăturarea indiană a eliminat multe conflicte dintre coloniști și localnici. Rezultatul este cunoscut sub numele de "Traseul lacrimilor", în care mii de membri ai triburilor din Cherokee au fost forțați de la Florida și Georgia la rezervări în Oklahoma. Mulți au pierit ca rezultat.
  • Această legislație pe care Jackson la împins prin Congres, ia permis să negocieze tratate și să rezolve disputele funciare între triburile native și coloniștii. În cele din urmă, a dus la numeroase tratate și acorduri nedrepte care au acționat împotriva nativilor și a pretențiilor lor față de terenuri care au fost în conflict cu coloniștii americani.
More Storyboards By ro-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art