Tugas Bahasa Sunda Tio 6B 07 storyboard

Tugas Bahasa Sunda Tio 6B 07 storyboard

Storyboard Text

  • Sep, meni resepnya beurang kieu urang ameng ditaman
  • Muhun leres pisan Tio, tos lami urang teu ameng ka taman
  • Hayu urang ajakan nu lain maen kadieu!
  • Hayu, sok telepon we ku Tio ngarah barudak nyampeur kadarieu
  • Eh tapi Sep eta aya sora adzan ti Masjid caket taman ieu, kumaha pami Asep ka Masjid heula Solat?
  • Ohhh muhun Tio leres pisan, nuhunnya tos di emutkeun, hayu atuh bade nganter ka Masjid?
  • Tah ieu tos di payuneun Masjid, sok Asep Solat weh abdi ngantosan didieu
  • Henteu nanaon kitu Tio ngantosan didieu?
  • Teu nanaon Sep, kan tos kedah kitu ka rerencangan mah
  • Nuhun pisan nya Tio tos masihan waktos kanggo abdi Solat heula
  • Sami sami Sep, sok bilih bade lebet ka Masjid mah
  • Abdi lebet heula atuh nya, antosan didieu tong kamana mana
Over 20 Million Storyboards Created
Storyboard That Family