Tugas b.sunda

Tugas b.sunda

Storyboard Text

  • Enya, Waalaikumsalam
  • Ibu, abdi bad`e ka sakolah heula, Assalamualaikum
  • Naha `eta jalma coklat pisan?
  • Ibu, abdi bad`e ka sakolah heula, shalom
  • Shalom, leres kuring coklat, sabab suku urang [papua] ngagaduhan ciri kulit coklat
  • Assalamualaikum, kuring nyungkeun hapunten sateuacana upami kuring nyinggung anjeun. Naha kulit anjeun sapertos coklat?
  • Sami-sami, shalom
  • Oo, Haturnuhun, Assalamualaikum
  • Sotthi hotu, hahaha leres, Indonesia ngagaduhan b`enten budaya sareng etnik, contona abdi, abdi budha
  • Assalamualaikum, wah kuring mendakan keragaman anjeun
  • Om swastiastu, eta leres, Indonesia ngagaduhan keragaman anu unik, kuring ti Hindu, suku Bali.
  • Ni hao, leres kitu Indonesia nagara nusantara anu unik, abdi ti Konghucu
  • Hahaha, abdi pamit heula, Assalamualaikum
  • Sotti hotu
  • Om swastiastu
  • Weinde dong tian
Over 20 Million Storyboards Created
Storyboard That Family