FOOD CONSULTANT
Updated: 7/28/2020
FOOD CONSULTANT
This storyboard was created with StoryboardThat.com

Storyboard Text

  • dengar kata banyak sangat bad review
  • ok guys kali ni kami nak bawa korang semua pergi 1 kedai makan
  • apa tggu lagi, perut dah laoa ni tp tgok la apa nasib kita kali ni
  • ni lah kedai yang kau cakap kan tadi. kalau tengok nampak cantik je. tapi food banyak bad review, ada yang kata kene tunggu lama la
  • jumpa di setiap mercu tanda yang mudah untuk orang jumpa. seperti petronas, banggunan mercu tanda dan lain-lain.
  • cerita all bad review, korang jgn lupa subcribe klu nak tonton banyak lagi terjah yang kami akan lakukan demi kebaikan perniaga yg lain
  • start order makanan,camera set nampak ber 3,tak perlu nampak seperti lakonan sebab kita terjah, test food mana yang selalu dpt bad review atau tengok menu pun mcm tak ok ke
Over 14 Million Storyboards Created
Storyboard That Family