FOOD CONSULTANT

Updated: 7/28/2020
FOOD CONSULTANT

Storyboard Text

  • dengar kata banyak sangat bad review
  • ok guys kali ni kami nak bawa korang semua pergi 1 kedai makan
  • apa tggu lagi, perut dah laoa ni tp tgok la apa nasib kita kali ni
  • ni lah kedai yang kau cakap kan tadi. kalau tengok nampak cantik je. tapi food banyak bad review, ada yang kata kene tunggu lama la
  • jumpa di setiap mercu tanda yang mudah untuk orang jumpa. seperti petronas, banggunan mercu tanda dan lain-lain.
  • cerita all bad review, korang jgn lupa subcribe klu nak tonton banyak lagi terjah yang kami akan lakukan demi kebaikan perniaga yg lain
  • start order makanan,camera set nampak ber 3,tak perlu nampak seperti lakonan sebab kita terjah, test food mana yang selalu dpt bad review atau tengok menu pun mcm tak ok ke