Kisah Fattah dan Mira

Updated: 8/18/2021
Kisah Fattah dan Mira

Storyboard Text

  • Hai, Mira, kamu tengah cari apa tu?
  • Hai Fattah, ni haa saya tengah cari duit RM1 untuk nak bayar skin care saya
  • Tak cukup duit rupanya
  • Actually, saya tak cukup duit RM1 untuk bayar skin care saya. Puas saya mencari dalam dompet saya.
  • Kalau macam tu meh saya belanja awak RM 1
  • Seriously, awak ikhlas ke bantu saya?
  • Ye saya ikhlas. Tapi awak kena janji sesuatu dengan saya
  • Thank you, Fattah, janji apa tu?
  • Awak janji awak akan teman saya makan lepas awak bayar skin care awak
  • No problem, boleh aja Fattah, kalau macam tu bagi saya bayar dulu
  • Hmmm, kita makan kat Texus Chicken la
  • Dah settle, awak nak makan kat mana?