Defisit vs Lebihan (1)

Defisit vs Lebihan (1)
  Copy


More Options: Make a Folding Card




Storyboard Description

This storyboard does not have a description.

Storyboard Text

  • Esok saya bagitau.
  • Saya ada berita baik ni semua !!
  • Padia tu boss? Lain mcm je ni boss
  • Haa kamu ni Faizul. Terkejut saya. Bagi la saya masuk office dulu kalau ya pun.
  • Boss!!Ape citer boss? Semalam kata ada  berita baikk boss.Padia tu boss?Dapat bonus ke?Hehe
  • Kamu ni. Asal berita best je pasal bonus laa..apa laa. Kerja mcm tu jugak hasilnya.
  • Hehe..maaf boss..Excited nak tau ni.
  • Mcm ni..semalam Jabatan Hasil contact saya. Dorang ucap tahniah kt team kita sebab berjaya hapuskan defisit dan sekarang dah berstatus lebihan.
  • Ohh..itu je ke berita baiknya boss.Ingatkan apa laa..heheh
  • Aik..tadi bukan main excited lagi..hahah..Berita gembira la ni.. team kita berjaya membantu ekonomi negara
  • Ehh..xde la boss..Bangga saya dgr berita ni. Kiranya usaha kita berbaloi selama ni.
  • Mana boleh lupa boss..usaha kita tu..Cuba boss cerita sikit kt pembaca kita ni.Takde la dorang ingat kita ni tak buat kerja..heheheh
  • Betul!! tak sia2 usaha kita kurangkan peratus defisit tiap2 tahun. Akhirnya takde defisit dah.
More Storyboards By 9b79c17e
Explore Our Articles and Examples

Business Resources

All Business ArticlesBusiness Templates

Film Resources

Film ResourcesVideo Marketing

Illustrated Guides

BusinessEducation
Try Our Other Websites!

Photos for Class   •   Quick Rubric   •   abcBABYart   •   Storyboard That's TpT Store