Questions About Remote Learning?

tenang 2
Updated: 12/1/2020
tenang 2
This storyboard was created with StoryboardThat.com

Storyboard Text

  • Oh yeke..Dalam hal ni aku pun bukan pandai sangat tapi aku ada benda yang boleh tolong kau.
  • Aku..Aku selalu kena kacau la malam-malam. Bila aku nak study je..'dia' datang ...
  • Haah. Aku pun sama. Benda ni selalu tolong aku bila aku kena kacau malam-malam.
  • Exam dahla nak dekat dah. Penat la macam ni kalau kena kacau selalu.
  • Stopwatch ni boleh rekod berapa lama untuk aku fokus setelah minum air-air ni.
  • Terima kasih geng. Nasib baik ade korang tolong aku.
  • Takpe Fif. Hah kau pilih je nak guna yang aku punya ke yang Hafiz punya.
  • Takpun kau ambil je dua-dua pastu try mana lagi berkesan.
  • Terima kasih Haikal dan Hafiz, Jasamu akan ku kenang.
  • Chill bro!
  • Betul. Kau rilek je. Bagi benda ni buat kerja dia.
  • Benda ni pun dah macam 'pelindung' dari benda yang kacau kau tu.
  • Dengan adanya 2 minuman ni, aku mesti tak diganggu oleh keinginan tidur yang menganggu diri aku dulu.
  • COFFEE
  • Student-student yang lain patut cuba. Boleh tengok yang mana lagi berkesan.
  • LIVITA
  • COFFEE
  • LIVITA
  • LIVITA
  • HUUUUUUUU
  • TAMAT..
  • LIVITA
  • COFFEE
Over 15 Million Storyboards Created
Storyboard That Family