Questions About Remote Learning? Click Here

Hiburan melampau (2)
Updated: 10/13/2020
Hiburan melampau (2)
This storyboard was created with StoryboardThat.com

Storyboard Text

  • Korang ni asyik main game je, bila nak belajar?
  • Alaa Ezam, periksa lambat lagi, nanti kitorang belajar la...
  • Haah la Ezam lambat lagi...
  • Haish, stressnya aku bila last minute study ni!!!
  • Itulah, kan aku dah cakap jangan main game je.... Kan dah terima padahnya...
  • Menyesalnya aku sebab tak belajar betul-betul....
  • Ezam bertanya kepada rakan-rakan kerana tidak mahu belajar tetapi hanya bermain game sahaja.
  • Amir mengalami tekanan kerana tidak membuat persediaan untuk menghadapi peperiksaan.
  • Amir menyesal dengan perbuatannya yang selalu lalai suka bermain game sehingga terlupa untuk belajar.
Over 14 Million Storyboards Created
Storyboard That Family