Frankenstein

Frankenstein
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Nederlands taak

Storyboard Text

  • Victor Frankenstein wordt gevonden door Kapitein Walton terwijl hij een monster aan het achtervolgen was op de Noordpool. Walton was op een expeditie. Na het betreden van de boot vertelt Victor zijn levensverhaal.
  • Victor ontdekte het geheim van het reïncarneren van een dood persoon. Hij gebruikt hiervoor lichaamsdelen van al dode mensen. dit vertelt hij tegen zijn buurvrouw.
  • Het monster zocht naar liefde en vriendschap maar iedereen was bang omdat hij er niet zo goed uitzag. Bitter en verzuurd zocht hij naar zijn maker om wraak te nemen.
  • Na het doden van Victor zijn jongere broer William dwingt het monster Victor om voor hem een vrouw te creëren. Victor komt deze belofte nier waar dus het monster maakt nog meer slachtoffers.
  • Frankenstein volgt het monster naar het noorden, uit wraak. Het is daar dat hij Walton tegenkomt die op expeditie is. Nadat hij zijn fantastische verhaal vertelt, sterft hij.
  • Het monster komt voor een laatste keer naar Walton en zegt dat het zelfmoord wil plegen door zichzelf in brand te steken. Op het einde draait Walton terug van zijn expeditie, wat deels te wijten is aan de moraal van het verhaal: sommige wetenschappelijke onderzoeken zijn de kosten ervan niet waard.
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art