Avtomatizirana trafika za vesnici

Avtomatizirana trafika za vesnici
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

This storyboard does not have a description.

Storyboard Text

 • Иѕберете јаѕик
 • 
 • -македонски -англиски -германски -француски
 • 
 • Иѕберете тип на весник
 • -Дневни весници -Неделни весници -Месечни весници -Магазини
 • Назад
 • Избери
 • Иѕберете категорија
 • -екологија -градинарство -медицина -мода -музика -спорт -уредување на ентериери -бизнис-вести и економија -информатика и компјутерска технологија
 • Иѕберете весник
 • Назад
 • Дневник
 • Вечер
 • Избери
 • Иѕберете начин на плаќање
 • -Во готово -Со кредитна картичка -Со мобилен телефон
 • Назад
 • Избери
 • Потврдете го иѕборот
 • Иѕбравте: тип-дневен весник категорија-биѕнис-вести и економија начин на плаќање-со кредитна картичка
 • Потврди
 • Откажи
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art