# Dream Apartment

More Options: Make a Folding Card

#### Storyboard Description

This storyboard does not have a description.

#### Storyboard Text

• I will walk 4 floors to the gym then down 5 floors to the laundry mat. 13+4=17(gym) 17+(-5)=12 (laundry mat)
• If you start at the 13th floor (my apartment) to the gym facility down 5 floors. What facility will you be in?﻿
• The difference between the highest floor and the lowest floor is 2 floors. 20-(-1) 20+1=21 floors
• Whats the difference between the highest floor and the Lowest floor?
• If I walk down 2 flight per minute for 5 minutes, I would walk 10 flights of stairs. Which is -3 flight below my apartment. 2(10)=10 20-10=10 floors
• If you start at the 20th floor, then walk down 2 flights per minute, how many flights did you walk for 5 minutes?
• By: Angelina Fratto
• I have a question to test if you are really as smart as you think. So if the first day it takes you 15 minutes to walk 100 feet. On the second day, it takes you 12 minutes to walk 84 feet. Which day did you walk faster?﻿
• 100/15=6.6 repeating per minute 84/12=7 feet per minute I would walk faster the second day. This is because I walked 6.6 repeating per minute. However, on the second day, I would walk 7 feet per minute. (6.6 <7). Also, you would be waling farther in the same amount of time which is faster.
• Class 7-4
Explore Our Articles and Examples

### Teacher Resources

Lesson Plans Worksheet Templates

### Film Resources

Film and Video Resources
Video Marketing