MY ROUTINE

MY ROUTINE
  Copy


More Options: Make a Folding Card




Storyboard Description

This storyboard does not have a description.

Storyboard Text

  • MY ROUTINE
  • ye ibu.. adik bangun
  • Adik cepatlah bersiap, kalau nak ikut sekali.  Ayah dah nak pergi kerja ni
  • Adik bangun...dah lambat dah ni nak pegi kolej
  • MY ROUTINE
  • ibu masak sarapan apa eh pagi ni. perut lapar ni uh 
  • aduh malasnya nak bersiap
  • MY ROUTINE
  • wow sedapnya bau ! ibu masak apa tu ?
  • ha okay lah yah, takpe adik naik train je
  • adik, ayah dah siap breakfast ni. ayah rasa tak sempat nak antar g kolej. ayah lambat nanti
  • ha jom makan ibu masak mihun goreng dengan ayam goreng ni. jamah sikit sebelum g kolej.
  • Pada setiap pagi, ibu saya akan mengejutkan saya untuk pergi ke kolej
  • MY ROUTINE
  • ha okay. hati-hati.. nanti dah sampai kolej bagitahu. Waalaikumussalam
  • saya sedang menuju ke bilik air untuk membersihkan diri dan bersiap 
  • MY ROUTINE
  • saya sudah siap dan menuju ke dapur untuk breakfast dan sedang berdialog bersama ibu da ayah saya.
  • MY ROUTINE
  • hai sri ! good morning too yah i have a class. 8 until 12.nanti kita pergi lunch sama-sama nak tak?
  • ketika ini saya sedang memakai kasut untuk menuju ke train yang berhampiran dengan rumah saya. saya sedang berdialog bersama ibu saya untuk memberitahu dan meminta izin untuk pergi ke kolej.
  • ibu, adik pergi kolej dulu. Assalamualaikum
  • saya sudah berada di dalam train untuk menuju ke kolej.  perjalanan mengambil masa selama 20 min
  • saya sudah berada di kolej dan sedang berdialog bersama kawan kolej saaya iaitu, divya
  • hai divya ! good morning. you ada kelas ke ?
  • okay sure ! jumpa nanti
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class   •   Quick Rubric   •   abcBABYart   •   Storyboard That's TPT Store