Questions About Remote Learning? Click Here

Romulo y Remo
Updated: 5/21/2020
Romulo y Remo
This storyboard was created with StoryboardThat.com

Storyboard Text

  • A la ciutat d'Alba Longa governava el rei Numitor. Amuli que era el seu germà, va matar als seus nebots i va obligar a la seua única neboda, Rea, a fer-se vestal. Haz Click Para EditarA la ciutat d'Alba Longa governava el rei Numitor. Amuli que era el seu germà, va matar als seus fills i va obligar la seua única filla, Rea, a fer-se vestal fins que el tinguera fills Help Insert ParagraphUndoes the last commandRedoes the last commandTabUntabSet a bold styleSet a italic styleSet a underline styleSet a strikethrough styleClean a styleSet left alignSet center alignSet right alignSet full alignToggle unordered listToggle ordered listOutdent on current paragraphIndent on current paragraphChange current block's format as a paragraph(P tag)Change current block's format as H1Change current block's format as H2Change current block's format as H3Change current block's format as H4Change current block's format as H5Change current block's format as H6Insert horizontal rulelinkDialog.show Summernote 0.8.11 · Project · Issues
  • Un pastor els va trobar, i els va adoptar amb la seua dona.
  • Rea va quedar embarassada del déu Mart, i d'ella van nàixer 2 fills, Ròmul i Rem, El seu oncle ordene que els llançaren al riu.
  • Ròmul i Rem es van assabentar del seu passat per una casualitat, i van anar de tornada al regne per a venjar-se, i el van conquistar, després d'això es van fer els reis.
  • Els germans no van tardar a començar a barallar-se, Ròmul es va proclamar el rei i va posar noves lleis, el seu germà va començar a desafiar-lo i al final, Ròmul el va matar amb una llança.
  • Una lloba els va trobar en el riu i els va cuidar.
Over 14 Million Storyboards Created
Storyboard That Family