rel 2
Updated: 5/29/2020
rel 2
This storyboard was created with StoryboardThat.com

Storyboard Text

  • Santa Joaquima va nèixer el 16 de febrer de 1783 i va ser la cinquena filla de set nens.Als 16 anys es va casar amb Teodor de mas a l'isglesia del pi i van tindre 9 fills.
  • Santa Joaquima es va mudar amb els seus fills al manso escorial a vic per causa de la guerra.Alla van pasar moltes coses.Es va morir el Fransesc i la Carlota als 11 mesos de vida.
  • Quant es va acabar la guerra,li van dir que ja podien marxar cap a casa seva pero ells es van quedar aVic.Va morir el Teodor i la seva filla Joaquima i tambe va neixer la Marieta.Alla els nens jugavent i aprenien i la mare anava als hospitals per cuidar els malalts.La Joaquima anava al traster on hi havia una creu al terra de fusta i es posava a resar.El dia 26 de febrer va decidir començçar una familia religiosa LES CARMELITES DE LA COMUNITAT VEDRUNAon ensenyaven a les nenes a llegir i a escriure.
  • Per molt que la Joaquima viatges tenia molt contacte amb els seus fills i fins i tot va patir exiliament per les idees del fill exiliat i ho van fer pagar a la mare.Va fuir a peu pe pirineu acompanyada pel Padeu el seu ase i 3 de les seves filles que tambe eren monjes.Ha passat molt temps amb eres dolentes pero Joaquima esta feliç de veure com la cosa progresa.
  • .Joaquima va arribar a fundar 30 comunitats que sovint eren publiques privades.Va viatjar per molts llocs de Catalunya cudiant malalts i fundant comunitats noves.Joaquima ja velleta vivia a la casa de caritat de Barcelona.V'ictima de la pandemia del coleran joaquima va morir als 71 anys.
  • I ara a molts llocs del mon com va fer Joaquima,eduquen als nens per a que aprenguin.
Over 14 Million Storyboards Created
Storyboard That Family