Test

  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

test

Storyboard Text

  • Aan het begin van de reclame zal er een grafisch beeld worden getoond met een persoon (rood) die meegaat en de partners/collega's die hij heeft uitgenodigd voor het evenement.
  • Het bedrijf gaat langs bij haar partners/collega's om hen uit te nodigen voor de deelname aan Ventoux4Kids. Ventoux4Kids is een fietstocht waar men potentiële zakenrelaties leert kennen en tegelijk geld ophaalt voor het goede doel Dream4Kids.
  • De deelnemers zijn aangekomen op de locatie en zullen gaan genieten van de barbecue die geregeld is door de organisatie. De groep leert elkaar beter kennen en dat zorgt voor een verbetering van de bestaande relaties.
  • Ventoux4Kids begint en er worden beelden getoond dat de groep nieuwe connecties maakt tijdens de tour. Er zullen beelden worden getoond van alpentocht.nl omdat er nog geen Ventoux4Kids is georganiseerd
  • Er is een groot en gezellig feest na de tour. Het maakt de mensen wat losser en ze leren ook andere deelnemers kennen door de losse sfeer. Dit zorgt voor nieuwe connecties en mogelijk nieuwe projecten.
  • Op het eind wordt de vlag van Dream4Kids opgehangen om te laten zien dat men ook fietst voor het goede doel en het beeld onze slogan uit. Daarnaast verwijst de vlag naar succesvolle samenwerkingen die zijn gekomen door middel van de tour.
More Storyboards By ccklein
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art