telefonia mòbil i fax
Updated: 4/30/2020
telefonia mòbil i fax

Storyboard Text

  • En la telefonia mòbil els aparells són autònoms, es desplacen amb l’usuari. La connexió amb la xarxa de comunicació es fa a través d’ones electromagnètiques.
  • L'altre dia ens havíem quedat que era la telefonia mòbil.
  • I aquests aparells té connexió amb les centrals telefòniques?
  • Correcte. Tenen connexió amb les centrals telefòniques a través d’antenes que estan repartides pel territori i formen cèl·lules, que són zones a les quals donen cobertura, i formen una xarxa de comunicació entre mòbils i telèfons fixos.
  • Però si som moltes persones quantes antenes es necessiten i com ens comuniquem amb altres països?
  • Una xarxa de comunicació per telefonia mòbil necessita la instal·lació de multitud d’antenes per cobrir els usuaris. La tecnologia digital GSM (Sistema Global de Comunicacions Mòbils) és la de major implantació en els països del nostre entorn i permet la comunicació amb els estàndards GSM. Click To EditUna xarxa de comunicació per telefonia mòbil necessita la instal·lació de multitud d’antenes en el territori per cobrir els usuaris. La tecnologia digital GSM (Sistema Global de Comunicacions Mòbils) és la de major implantació en els països del nostre entorn i permet la comunicació amb els estàndards GSM. Help Insert ParagraphUndoes the last commandRedoes the last commandTabUntabSet a bold styleSet a italic styleSet a underline styleSet a strikethrough styleClean a styleSet left alignSet center alignSet right alignSet full alignToggle unordered listToggle ordered listOutdent on current paragraphIndent on current paragraphChange current block's format as a paragraph(P tag)Change current block's format as H1Change current block's format as H2Change current block's format as H3Change current block's format as H4Change current block's format as H5Change current block's format as H6Insert horizontal rulelinkDialog.show Summernote 0.8.11 · Project · Issues
  • És el que es coneix amb el nom de roaming. Aquesta tecnologia incorpora el número d’identificació de l’abonat en una petita targeta de memòria anomenada SIM (mòdul d’identitat de subscriptor), que es pot col·locar en qualsevol dispositiu.
  • La classe passada havies dit alguna cosa de el fax, que és això?
Over 15 Million Storyboards Created
Storyboard That Family