Eerste drie

Eerste drie
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

This storyboard does not have a description.

Storyboard Text

  • Will you share this dream with me 
  • Oh my dear Diotima, there you again you teacn me a lesson of love
  • Clara zit al een poos op het deel van de balustrade dat het terras van de afgrond scheidt. Ze voelt zich buitengesloten en wil weer meedoen aan het gesprek. Ze begint te praten over de klaagzangen bij de Grieken. Lucas weet dat ze net als hem indruk wilt maken op de studenten. Lucas gaat er op in en zegt het tegenovergestelde. Clara wordt boos.
  • Ze beginnen te discussiëren. Lucas heeft het over de cliché over mannen en vrouwen. Woedend draait Clara om. Ze zegt dat hij de laaste is die haar mag verdenken van welk cliché over mannen en vrouwen. Dat ze al zestien jaar leeft met een man die meer houdt van mannen dan vrouwen. Overduidelijk meer van mannen.  Dat hij voor de buitenwereld misschien wel meest heteroseksuele homoseksueel is, maar dat zij beter weet. Maar dat ze geen cliche vrouw is met een cliché man en clichéhuwelijk.
  •  Om de groeiende verontwaarding van Clara te stuiten en omdat ze gelijk heeft, doet Lucas alsof hij Socrates is en spreekt haar aan als Diotima. "Oh my dear Diotima, there again you teach me a lesson of love". Dat zijn zijn laaste woorden tegen Clara. Clara is bereid tot vezoening. Ze stelt voor om te gaan zwemmen. "Will you share this dream with me ?" vraagt ze, terwijl ze met een zwaai de zee aangeeft. Het zijn haar laatste woorden die Lucas zou horen. 
  • "Ze deed haar ogen open en heeft nog naar me geglimlacht". 
More Storyboards By chidehpeelen
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art