Unknown Story

Unknown Story
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

This storyboard does not have a description.

Storyboard Text

 • Треба да му купам весник на дедо ми. Мислам дека тука има автоматизирана трафика.
 • Корисникот во секое време може да се откаже од купувањето со клик на црвената стрелка
 • На овој екран корисникот избира категорија и избира производ.
 • Корисникот тука го внесува својот пин кој што се прикажува со ****
 • Весник 5
 • Весник 3
 • 
 • Весник 1
 • Весници
 • Весник 6
 • Весник 2
 • Весник 4
 • Тука корисникот со клик на копче избира еден од трите начини за наплата
 • Изберете начин за наплата
 • 
 • Со пари
 • Со кредитна картичка
 • Со телефон
 • 
 • Ако сте сигурни дека сакате да го купите овој производ, внесете ја вашата кредитна картичка
 • Цена: 40 денари
 • 
 • Внесете го вашиот пин
 • ****
 • Успешна трансакција!
 • По успешната трансакција, на екранот се појавува порака за успешна трансакција која што се губи после одредено време.
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class   •   Quick Rubric   •   abcBABYart   •   Storyboard That's TPT Store