teman lama

teman lama
  Copy


More Options: Make a Folding Card




Storyboard Description

This storyboard does not have a description.

Storyboard Text

  • kawan Lama
  • Kalau hari-hari  macam ni boleh stress teruk ni.
  • Aduh banyaknya kerja minggu ni.
  • Kawan Lama
  • Seronoknya zaman sekolah dulu.
  • aku rindu dengan kawan sekolah dulu
  • Kawan Lama
  • Waktu rehat nanti aku cuba tanya khabar kawan lama aku.
  • Bryan Ali merungut kerana banyak kerja
  • Kawan Lama
  • Aku try call John, dialah satu-satunya kawan rapat aku zaman sekolah dulu
  • Bryan Ali terkenang zaman sekolahnya dulu
  • Kawan Lama
  • Hello John Malik, aku rindu kat kau. apa khabar kau kat kampung
  • Dia juga berasa rinda kepada Kawan lamanya dan berniat untuk menghubunginya
  • Kawan Lama
  • dia menghubungi John Malik
  • Bryan Ali bertanya khabar kepada John Malik dan menyatakan hasratnya untuk pulang ke kampung
  • Hello Bryan Ali, dah setahun baru kau rindu, kampung kita ni biaselah duduk bawah tempurung lagi
  • elok sangat lah tu, ok lah bye sibuk ni.
  • wei minggu depan aku rasa macam nak balik kampung lah, apa-apa hal aku call kau balik
  • 
  • Bersambung
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art