Бегалка стрип

Бегалка стрип

Storyboard Text

 • Колку убав ден за оро!Зошто не го правиме ова повише?
 • На мене ми се пие малку бозица. Сакаш малку и ти? 
 • Не фала. Добар сум. 
 • Слатка бозица! Слатка ледена! Земи додека има! 
 • А, чичо-Трендо! Јас сакам да ја частам Ленче една боза! Може да и дадеш за мене? 
 • Да бре Досе! Зошто да не? 
 • Фала чичо-Трендо! Фала многу! 
 • Не фала чичо-Трендо. Не сум жедна.
 • Ленче! Досе сакаше да те части бозица! Земи си малку!
 • Чекај чичо-Трендо! Јас сакам малку боza!
 • Ајде, Донке! Земи си колку сакаш! 
 • Фала чичо-Трендо! Фала многу!
 • 
 • 
 • 
 • 
Over 20 Million Storyboards Created
Storyboard That Family