kekechangllen

kekechangllen
  Copy


More Options: Make a Folding Card




Storyboard Description

This storyboard does not have a description.

Storyboard Text

  • Keke Chanllenge
  • wey man sekang ni aku duk tengok ramai lah buat tarian keluar keta tu. apa kebendanya tu ?
  • oh  haha keke chanllenge
  • Keke Chanllenge
  • aku nak wat boleh ? , hang tolong rakam sat. sekadar buah tangan wat followers aku
  • kau benda camtu nak chanllenge ,  al-fatihah chanllenge taknak pulak. elok pon elok
  • Keke Chanllenge
  • aduh dia ni , dah agak mesti nak basuh , kiwak tul 
  • dah hang takyah duk kutuk aku , depan sana jalan clear kita wat kat sana
  • Man dan Amin adalah kawan baik di kawasan taman perumahan mereka dari kecil sehingga kini
  • Keke Chanllenge
  • wey thanks do bro , sekang hang time duk keke hang slow ja , tidak aku keke kepala hang satgi
  • Mereka membincangkan tentang isu yang sedang viral di laman sosial , menjadi ramai mengikuti apa perkara yang hangat dilaman sosial
  • Keke Chanllenge
  • Amin cuba menerangkan kepada kawan baiknya mengenai ramai masyarakat lebih suka mengikut perkara yang buruk berbanding baik , membuat man terasa hati
  • Keke Chanllenge
  • keke hawau kau den ramai lagi penumpang
  • Man mulakan keke chanllenge nya selepas disetujui Amin untuk membantu rakaman vedio agar berjalan dengan baik
  • alah member punya hal apa masalahnya. ye aku slow je ni. aku on lagu ja hang terus mula
  • hang sabar sat , kpala aku hang nak keke keke kan
  • Hampir bermula rakaman , Amin terus menekan minyak lalu meninggalkan Man untuk memberi pengajaran
  • gerak dulu , keke do you love me? are you riding?. haha best pulak lagu dia
  • wow 12 beb meter huhuhuhu
  • Lalu Man terpaksa pulang dengan menaiki bas untuk ke rumahnya
  • pakcik !!!! , kasi keke satu kali pakcikkk
  • hey kiwak tul , tak pasal-pasal naik bas
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art