Frankenstein

Frankenstein
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

This storyboard does not have a description.

Storyboard Text

  • Kapitein Walton komt vast te zitten met zijn schip in het ijs op de Noordpool. Hier ontmoet hij een zieke en uitgehongerde man, genaamd Victor Frankenstein. Hij komt aan boord en verteld zijn levensverhaal.
  • Frankenstein gaat studeren in Duitsland op jonge leeftijd. Hier ontdekt hij dat hij levenloos materiaal tot leven kan wekken door middel van het gebruik van verschillende onderdelen van lijken. Hij was succesvol, maar het schepsel verdween doordat hij schrok.
  • Frankenstein werkte hard door aan zijn onderzoek en studie. Hij wordt door oververmoeidheid langdurig ziek. Hij herstelt en ontvangt een brief waarin er wordt verteld dat zijn jongste brer vermoord is.
  • Hij reisde meteen naar Zwitserland, toen zag hij het schepsel dat zijn broer vermoorde, het schepsel dat hij had gemaakt. het monster had spijt envertelde dat het niet met opzet gebeurde, ook dat hij had leren lezen door een familie te observeren.
  • De meid Justine wordt beschuldigt en Frankenstein trekt zich terug naar de bergen, waar hij zijn schepsel weer ontmoet. Het kan praten en lezen, en vraagt aan zijn schepper een vrouw te maken voor hem want hij voelde zich eenzaam door de constante verjaging van anderen.
  • Hij stemde toe maar tijdens het proces stopte hij halverwege, hij wilde geen ander kwaadaardig wezen op de werel brengen. het monster was woedend en doodde zijn beste vriend en zijn toekomstige vrouw. Hij besloot op het monster te jagen en het te doden
More Storyboards By emmaeyckmans
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art