scene dua , road safety

scene dua , road safety
  Copy


More Options: Make a Folding Card




Storyboard Description

This storyboard does not have a description.

Storyboard Text

  • aik! baru balik sekolah nak kuar balik ,hati-hati 
  • Mak? saya keluar dengan syaz lu ye 
  • HEY! YO WHATS UP
  • OPEN 9.00.A.M- 10.00 pm
  • Ko ? paham tak apa yang  cikgu ajar tadi aku tak berapa paham lah
  • Ye ! ade apa yang mauu oder
  • tak pe ! nanti aku explain ! dan  ajar mana yang ko tak tahu
  • yeye  nak balik lah ni
  • KEBABOMMMMM!!!!!!!!!
  • Descreption: lepas pulang sekolah , Azim dan Syaz akan keluar  lepak  ke suatu tempat seperti kedai makan untuk study group ataupu membincangkan apa yang dipelajari mereka tadi di sekolah , Duration : 2 minit  , Audio Bacground : Bunyi suasana riuh Di kawasana rumah , Audio Effeck : Bunyi Moto   , Special Effeck : Breck Mengejut 
  • Description : Setelah sampai  ke tempat   mereka selalu lepak ,meraka kebiasaannya akan membincangkan apa yang di pelajarinya di sekolah tadi dan langsung menyelesaikan soalan ataupun kerja sekolah yang diberi , Duration 10 minuite , audio bacgroun : suara riuh oang di kedai makan, audio effeck, bunyi suasana  di kedai , special effeck Tiada
  • Description: Setelah    abis berbincang     bersama syaz pasal  apa yang di pelajarinya tadi   Azim pun pulang ke rumah, Di saat  infin pulang maknya call secara tertiba   lalu    dengan tak sengaja  Azim melangar  lampu isyarat merah dan melangar kereta  di hadapanya lalu belaku lah excident , Penjaranya JANGAN SESEKALI BERMAIN PHONE KETIKA DRIVE . Duration; 5 minit ,audio effeck bunyi kenderaan , audio  bacground : bunyi kenderaan, Sepecial Effeck : Dentungan Kemalangan 
More Storyboards By f0ab911d
Explore Our Articles and Examples

Business Resources

All Business ArticlesBusiness Templates

Film Resources

Film ResourcesVideo Marketing

Illustrated Guides

BusinessEducation
Try Our Other Websites!

Photos for Class   •   Quick Rubric   •   abcBABYart   •   Storyboard That's TpT Store