PART 1

PART 1

Storyboard Text

  • Halo, salam ti abdi Maria, nami anjeun saha?
  • Salam oge ti kuring, abdi nami abdi teh Fitri.
  • OHH, abdi teh aslina ti Papua, eta sababna kulit abdi coklat.
  • Anjeun teh aslina ti mana? 
  • Dina Khatolik oge aya puasa, tapi ngan ukur dugi ka ngawatesan perlakuan anu goreng atawa buruk.
  • Maria, mun di Khatolik teh aya puasa atanapi teu aya?
  • Makanan anu dilarang dina Islam teh naon?
  • Mun dina Islam teh babi dilarang keur dimakan.
  • Oh muhun, wilujeung
  • Oh henteu, geus waktosna abdi sholat sareng mulih!
  • MUHUN!!!
Over 20 Million Storyboards Created
Storyboard That Family