kapten

kapten
  Copy


More Options: Make a Folding Card




Storyboard Description

This storyboard does not have a description.

Storyboard Text

  • 1.Kapten
  • 6.alright,takda hal aku gerak dulu
  • 4.aku main kelab mahkota sekarang tu yang busy sikit
  • 2.hey amad, aku nak pergi training bola 
  • 5.oh patut la lama tak nampak..haa elok elok tu jalan
  • 3.kau main kelab mana sekarang?lama tak nampak
  • 1.pagi syam.. kau nak pergi mana ni?
  • 2.kamu semua panas badan dan kita buat taktikal' taming sari 'dulu
  • 5.aku ni dah la selalu lambat , aku tak layak ni
  • 2.Kapten
  • 4.baik coach!!
  • 1.okay semua saya panggil 7 orang ni untuk buat pemilihan kapten kita
  • 6.nami atau syam je aku rasa yang layak
  • 7.aku percaya aku boleh
  • 3.Kapten
  • 1.wey 'marking' syam tu!
  • 3.Pantas!!!
  • 2.Kamal 'crossing cepat'
  • Syam merupakan seorang remaja yang berbakat dalam sukan bola sepak di sekitar banting.Beliau sekarang merupakan pemain kelab mahkota iaitu kelab yang paling digeruni di sekitar selangor.Syam seorang yang peramah dengan orang sekeliling nya.
  • 4.Kapten
  • 1.wey korang buat apa tu?!!
  • 2.biar aku cover!!!
  • Hari ini  syam dipanggil untuk menjalani latihan khas yang dirahsiakan oleh jurulatihnya sebelum ni untuk melantik kapten baru. Setiap pemain yang dipanggil terasa tercabar antara satu sama lain untuk merebut jawatan tersebut.
  • 5.Kapten
  • Masing-masing menunjukan prestasi yang  dan usaha yang lebih untuk mendapatkan tempat sebagai kapten.
  • 6.Kapten
  • 3.Baik coach!!!kami terima!!
  • 4.ini kalilah!!
  • Syam menggelecek dan telah mendapat peluang keemasan dimana ia merupakan ruang yang cantik untuk menjaringkan gol
  • 3.aduh boleh jatuh pulak kena skill syam ni
  • Syam berjaya menjaringkan gol dengan penuh bergaya dan dia telah diperhatikan oleh jurulatihnya.
  • goalllll!!!
  • BOOMM!!
  • 2.ini dipilih berdasarkan corak permainan dan disiplin mereka
  • Akhirnya syam telah dipilih menjadi kapten setelah selesai sesi latihan.kamal pula telah dipilih menjadi pembantu kapten. Ini dipilih atas prestasi,disiplin dan komitmen mereka terhadap pasukan dan ia amat penting untuk memenangi piala tahun ini. 
  • 1.okay kapten kita musim ni adalah syam dan penolongnya adalah kamal
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art