Questions About Remote Learning? Click Here

CGP BREE
Updated: 3/8/2020
CGP BREE
This storyboard was created with StoryboardThat.com

Storyboard Description

Marketingmix

Storyboard Text

  • Hey allemaal, ik ben Jan. ik heb besloten om een hamburgerzaak te openen, maar daarvoor moet ik goed nadenken hoe ik mijn verkoop ga aanpakken.
  • Als eerst moet mijn product kwalitetisvol zijn. Dus ik ga geen goedkope ingrediënten gebruiken om mijn hamburgers te maken. Om mijn product zo aantrekkelijk mogelijk te maken ga ik ervoor zorgen dat ze er ook heel lekker uitzien!
  • Natuurlijk ga ik ook promoties moeten maken, hiermee bedoel ik dat ik reclame moet voorzien voor mijn lekkere hamburgers. Dit kan ik doen met affiches, flyers of via sociale media. Dan wordt het pas een succes. Maandag lijkt me een goede dag voor een promotie of actie. Maandag 1 burger kopen = 1 bakje friet gratis!
  • Wat betreft de prijs van mijn hamburgers 4,50 EURO voor een hamburger zou voldoende moeten zijn. Maar voor leerlingen heb ik een korting; 3.50 EURO.
  • Als laatst is de plaats waar ik mijn hamburgers verkoop belangrijk. Waar ga ik nu mijn hamburgers verkopen? Aha! Natuurlijk vlakbij een school. Zo kunnen de hongerige leerlingen in de middag of na school een burger bij mij kopen natuurlijk!
  • Ik heb nu eigenlijk best goed nagedacht over mijn werk. Ik besef nu dat ik de 4 P's van de marketingmix heb gebruikt om alles te beslissen over mijn hamburgers. Zoek jij de 4 P's van de marketingmix voor mij? De 4 belangrijke woorden beginnen uiteraard met een P . Ze staan allemaal in mijn uitleg. Veel succes!
Over 13 Million Storyboards Created
Storyboard That Family