163004_Domasno6

163004_Domasno6
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

This storyboard does not have a description.

Storyboard Text

  • Доближи го телефонот до весникот чија што цена и достапност сакаш да ја провериш
  • Цената на избраниот весник изнесува 50.00 денари. Весникот во моментот го имаме на залиха. Притиснете на копчето “Купи“ доколу сте заинтересирани да го купите.
  • Купи
  • Се што треба да направите за наплата на весникот е да испратите порака на 123456 со код 987abc
  • 123456
  • Испрати порака
  • 987abc
  • Купи друг производ
  • Успешно го купивте избраниот весник. Доколку сакате да нарачате некој друг производ, проверете ја неговата достапност. 
  • Заврши купување
More Storyboards By filipars
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class   •   Quick Rubric   •   abcBABYart   •   Storyboard That's TPT Store