Questions About Remote Learning? Click Here

Santa Joaquima
Updated: 4/27/2020
Santa Joaquima
This storyboard was created with StoryboardThat.com

Storyboard Text

  • Santa Joaquima va neixer a Barcelona el 16 d'abril del 1783, filla de Llorenç de Vedruna i de Teresa Vidal, tenia 4 germans més grans i 3 més petits, el més gran dells era un noi anomenat Ramon.
  • Joaquima es va casar amb Teodoro de Mas, un advocat que vivia a Barcelona. Un dia a Joaquima li va dir que per Barcelona hi havia molta tropa francesa i que tenien que anar a Vic on no n'hi havia, al Manso Escorial.
  • A Santa Joaquima se li van morir dos fills en Francasc i un que havia tingut a Vic. Ella junt amb els seus fills anaven fent aventures per anar a buscar aigua ... Un dia ja acabada la guerrra joaquima va marxar de Vic.
  • Joaquima va arribar a Barcelona pero amb el temps es van morir dos fills seus i Teodor. En aquell instant despres de tant dol va decidir tornar a Vic, al Manso Escorial.
  • Els fills de Joaquima seducaven a casa, un dia anava a l'hospital pero primer va fer una parada a la divina pastora i un frare (Esteve d'Olot) li va proposar crear una caritat perquè les nenes aprenguin i es tracti més be als malalts, i aixi o va fer.
Over 13 Million Storyboards Created
Storyboard That Family