Se dagens lys

Se dagens lys
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Hele historien er Elefs dagbog. Elef lever i et udskiftningssamfund, hvor man hver dag har ny familie, job og hjem. En dag vågner Elef op med Maya, og herfra går det ikke som normalt. Elef bliver umættelig glad for Maya, og de ligger i sengen og holder i hånd. Næste morgen vågner Elef op til en ny, og det er ikke det samme. Senere møder Elef og Maya hinanden tilfældigt på gaden, og de kommer begge frem til at have savnet hinanden. Herefter vælger de sammen at gå imod systemet sådan, at de kan være sammen. De manipulerer med Datam, som er en datamaskine, der holder styr på samfundet. De vælger herefter at flygte i bil ud til de fastsatte som lever ude på landet. Her møder de Hanne og Gigi. De bliver kørt hen til en gammel dame ved navn Varinka. Hun var med til at opbygge udskiftningssamfundet. Da Varinka dør lover de hende at skrive en bog om mellemtiden. Dette bliver til deres livsværk.

Storyboard Text

  • Elef og Maya er mand og kone for en dag og bliver forelsket
  • Det er en ny dag og Elef er blevet fjernet fra Maya. Han tænker stadig på hende, og senere møder de hinanden på gaden.
  • Efter begge at have tænkt på hinanden, bryder de systemet og flytter ud til nogle fastsætte på landet - her møder de Hanne og Gigi. Og her lever de resten af livet sammen. De skriver deres livsværk om mellemtiden efter, at Varinka dør.
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art