Questions About Remote Learning? Click Here

content 3
Updated: 10/16/2020
content 3
This storyboard was created with StoryboardThat.com

Storyboard Text

  • kennismakinghoren: We horen de typische zeegeluiden, het ruisen van de zee, het waaien van de wind. zien: we zien een op het eerste zicht ontspannen koppel, slenteren over het strand Duur shot: 2 seconden. extreme wide shot, panning.
  • plottwist 1:Horen: Het geluid van de zee verdwijnt op de achtergrond, in plaats daarvan horen we Bas piekeren over nieuwsberichten die hij hoorde over de opwarming van de aarde (Chaos in zijn hoofd). De achtergrondmuziek wordt onrustig. Zien: De camera staat achter Bas en volgt zijn blik, we zien zijn zwangere vrouw ontspannen wandelen.. Op het einde van het shot draait bas zich vastbesloten om.Duur shot: 2 seconden. inzoomen.
  • confrontatie:zien:bas gaat op pad met de trein, vastbesloten om de verschillende mooie plekjes in België te ontdekken. we kijken over zijn schouder naar buiten terwijl het landschap voorbijflitst. Horen: we horen avontuurlijke muziek (big ba,nd, uptempo)Shot: duur . lang shot versneld tot 1 seconden.
  • middenZien: we volgen bas terwijl hij historische gebouwen bezoekt in een stad. Horen: we laten de muziek uit vorig stuk doorspelen, nog steeds uptempo. shot: Eye level, door de ogen van ons hoofdpersonage. Duur: langer shot, versneld tot 3 seconden. We lopen door verschillende steden/wijken.
  • middenzien: we blijven bas volgen,, ook in de natuur. Hij geniet zichtbaar van de rust en het uitzicht. horen: de muziek wordt zachter, tragershot, in plaats van het shot te gaan versnellen, gaan we nu in slow motion. We doen een 360° shot om Bas heen. Duur shot 4 seconden. We doen dit op verschillende locaties en laten we het 360°shot in elkaar overlopen.
  • slotzien: we kijken mee over Bas zijn schouder, terwijl hij op zijn instagrampagina de reacties op zijn filmpjes bekijkt. Onder zijn filmpje staat de beschrijving: Dichtbij genieten!Horen: fade out van de muziek. Voice over met call to action. Draag ook je steentje bij voor ons klimaat en herontdek België. shot: We zoomen in op de smartphone met openstaande Instagram (2 seconden). Laatste seconde fade to black met tekst: Herontdek België.
Over 15 Million Storyboards Created
Storyboard That Family