Munkahelyi beillesztési folyamat

Munkahelyi beillesztési folyamat
  Copy


More Options: Make a Folding Card




Storyboard Description

Új állatorvost vettek fel az Állatkórházba. Az első nap, a HR-es körbevezeti az új kollégát a kórházban, megmutatja hol a büfé, a mosdó, az irodák és az adminisztrációhoz szükséges eszköztár. Ezt követően megmutatja a várótermet és bemutatja az első kollégát a recepción. Bemennek az egyik vizsgálóba, ahol éppen egy konzílium folyik, így újabb három kollégát mutat be az új kollégának. Az épületben tovább haladva, beszélnek a munkabeosztásról, különböző előírásokról, parkolásról. stb. A HR-es megmutatja az oktatások, továbbképzések helyszínét a saját irodáját, ahol tovább folyik a beszélgetés. Végül átvezeti a kolléganőt a saját irodájába, kéri, hogy rendezkedjen be, olvassa el az SZMSZ-t, közben pedig az informatikus beüzemeli a számítógépét, kap saját e-mail címet és készüljön, mert délután értekezlet lesz, ahol megismerkedik azokkal a kollégákkal, akikkel még nem találkozott.

Storyboard Text

  • A folyosón jobbra a mosdó, balra a büfé, azzal szemben fénymásoló és egyéb eszközök, és ha tovább mész, ott lesznek az irodák.
  • Ez a váróterem. Péter, az a magas fiú, fogadja a pácienseket. És most megmutatom az egyik rendelőt és bemutatlak a többi kollégának.
  • Az oktatóterem mellett van az irodám, gyere mesélek még a szervezetről, megbeszéljük a munkarendet és minden egyebet.
  • Ez a te irodád, remélem tetszik. Rendezkedj be és délután várlak a megbeszélésre, ahol találkozol a többiekkel. Az informatikus csinál neked e-mail címet, te pedig olvasd el kérlek az SZMSZ-t.
More Storyboards By jjudit
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class   •   Quick Rubric   •   abcBABYart   •   Storyboard That's TPT Store