Questions About Remote Learning? Click Here

Dementie
Updated: 10/13/2019
Dementie
This storyboard was created with StoryboardThat.com

Storyboard Text

  • Daar zat ze, in haar eentje op de schommel. Niemand uit haar klas wilde met haar spelen omdat ze nieuw was. Met haar gezicht naar beneden schommelt ze heen en weer.(LONG SHOT)
  • ‘’Hoi!’’. Plotseling stond er een jongen naast haar. Hij had donker haar, met een lichte slag erin. Zijn ogen waren groot en glinsterden en hij kwam haar bekend voor. ‘’Ik ben Johannes, wie ben jij?’’. ‘’Riek’’ zei het meisje zacht. (LONG SHOT)
  • De jongen pakte haar bij de hand en trok haar van de schommel af. ‘’Kom, we gaan de schaapjes voeren’’. Hand in hand liepen ze naar de bakker om brood te halen. (CLOSE UP)
  • Eenmaal bij de schapen, zette Johannes zijn rugtas op de grond en haalde het brood, en een wegwerpcamera eruit. ‘’Wat is dat?’’ vroeg Riek. ‘’Een fototoestel. Alles wat ik zie en mooi vind kan ik vastleggen en laten ontwikkelen. Dan heb ik altijd een soort ansichtkaart van mijn eigen foto’s!’’ zei Johannes trots.
  • Hij had zijn zin nog niet afgemaakt of hij had een foto van Riek gemaakt. Ze gniffelde. Ze kletsen wat verder en kwamen erachter dat ze in dezelfde straat wonen. De schaapjes waren gevoerd en het brood was op.
  • Samen lopen ze terug naar huis. Riek gaf Johannes een kus op de wang en bedankte hem voor deze dag. Huppelend ging ze naar huis. Haar twee staartjes zwierden met de beweging mee. Johannes bleef staan kijken tot ze de hoek om was, en vervolgde zijn weg naar huis.
Over 14 Million Storyboards Created
Storyboard That Family