Juned Balaga
Updated: 6/22/2020
Juned Balaga
This storyboard was created with StoryboardThat.com

Storyboard Text

  • 2. Din, boga cepe teu? Urg hayang berobat, tipes urg kambuhMenta tulung ka si Juned meni harese
  • 1.1 Aduh, hampura uy keur teu nyepeng duit ayeuna mah
  • Gering parah, nyeri awak hese sare 5 poe 5 peuting
  • 85°C
  • Apud
  • 1. Juned tulungan urang butuh duit cepe jang berobat
  • 2.2 Piraku si Juned teu mere, pan kamari manehna geus pencairan
  • 2.1 Urang boga cepe deui uy jang bekel gawe isuk
  • Gejala Tipes plus panayakit komplikasi melanda
  • 2. Atuh maneh eweuh jang bekel gawe?
  • Poe isuk kemudianPas sabtu sore
  • 1.2 Dahar² wae mah bisa nganjuk ka warung Ceu Esih
  • 2.1 Ari jang dahar maneh kumaha?
  • 1. Hayu rek berobat?Pake heula yeuh duit, cepe terakhir urang minggu ieu
  • Permisi Pak, total bill nya Rp 7.456.969,-
  • Hampura teu bisa milu, NedKamari si Apud minjem duit jang berobat, maneh na gering ripuh
  • Kuy atuh Endin, sorangan ge da mampu sateh
  • Belang Beer
  • Malam Minggu Tiba
  • 1.1 Keun da tempat gawe mah dekeut ieuh teu ongkosan
Over 14 Million Storyboards Created
Storyboard That Family