Deckare

  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

This storyboard does not have a description.

Storyboard Text

  • Familjen Spenceer checkar in på stadens enda hotell. Hotellet ser ut att vara ett vanligt gammalt slott, men ingen annan än hotellchefen Mr Hamilton själv vet är att bakom slottets väggar gömmer sig en massa lönnrum och mörka tunnlar mellan de olika rummen.
  • Mr Hamilton vet att Lisen, hotellets kok och Mr Hamiltons syster varit den som stulit guldpengarna och värdesakerna från slottets kammare. För att kunna reparera sitt hus.
  • Sent på kvällen säger Mr Hamilton till receptionisten Magda att han behöver slutföra några uppgifter och är på sitt kontor. Istället går han genom löngången från kontoret till köket och dödar Lisen genom att kasta en fläskkotlett i huvudet på henne.
  • De nyfikna syskonen Emma och Axel Spenceer är de som hittar Lisen död liggandes på hotellets köksgolv morgonen efter händelsen inträffat. De kallar dit polisen.
  • Två personer är misstänkta. Mr Hamilton som uppträtt konstigt under senaste tiden. Men receptionisten konstaterar och vet att han var på kontoret denna tid. Mystiska gästen Allan Morgan, ofta uppe sent på kvällen, ingen vet vad det är han egentligen håller på med, mer än att han är fågelskådare. Han kanske kollar på ugglor, vem vet?
  • Efter en veckas tid och hårt slit sitter polisen Anders i hotellets resturang i väntan på deras utsökte kotlett med rostad potatis och gröna böner. De han inte vet är att han blivit serverad den kotlett som orsakat Lisens död.
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art