middeleeuwen
Updated: 6/15/2020
middeleeuwen
This storyboard was created with StoryboardThat.com

Storyboard Text

  • Dit is de koninklijke familie de koning koningin en hun dochter
  • Dit is dus de prinses. Miliana heet ze. Ze vind het leven als prinses niet tof. En wil graag een ontdekkingsreiziger zijn. Ze huild daarom vaak. Ze is ook alleen en heeft geen vrienden. Alleen die stomme chike barones o wat haat ze haar. Ze bid ook elke dag zoals verplicht naar hun goden.
  • Miliana besloot op een nacht weg te lopen. Het lukte haar. Ze had vieze kleren gevonden en de bewakers sliepen wenend ging ze naar buiten omdat ze zo verdrietig was dat ze weg van haar ouders ging. Maar het moest anders had ze een hele saaie toekomst.
  • Tegen de ochtend vond een paard en een koets die ze later had betaald. Ze ging ver heel ver. ze wist zelf niet meer waar ze was maar besloot om verder te gaan. Het paard was moe had honger en had kou. Toen besefte ze dat zij dat ook had. Ze besloot uitijdelijk om nog efjes verder te gaan en later naar eten te zoeken. Maar ze was al ver van het bewoonde af.
  • Ze had haar paard bij een landboer achtergelaten. Want ze had geen eten voor hem. Na lang wandelen kwam ze bij een super mooie plek. Ze wou hier gaan wonen maar ze had niemand die haar hierbij zou helpen. Daar had ze niet aan gedacht. Ondertussen ging ze ander een boom een hutje proberen bouwen.
Over 14 Million Storyboards Created
Storyboard That Family