My storyboard

My storyboard
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

This storyboard does not have a description.

Storyboard Text

 • Супер!
 • Хмм, би требало да го купам денешниот весник за баба ми.
 • Најдобро би било тоа да го сторам од автоматизираната трафика пред мојата зграда.
 • Овде корисникот може да внесе клучен збор и да пребарува по него. Претставена и опцијата да разгледува низ различните категории на печатена литература со помош на својот прст.
 • Книги
 • Весници
 • Пребарај по клучен збор
 •  Корисникот може и попрегледно да ги гледа ставките на посебните категории ако го кликне и типот на категоријата.
 • Книги
 • Весници
 • Пребарај по клучен збор
 • Откако корисникот ќе може да ги види почетните страни на весниците за да може да го прочита датумот и насловот, а потоа и да избере да купи некој од нив.
 • Весници
 • Купи
 • Пребарај по клучен збор
 • Купи
 • Купи
 • Корисникот ќе има избор за начинот на плаќање и доколку не е сигурен во својата одлука - избор да се откаже. Во спротивно треба да ја потврди трансакцијата.
 • Начин на плаќање:
 • Количина:
 • Вкупно за наплата:
 • Откажи
 • Пари
 • 1
 • 15 ден.
 • Потврди
 • Ви благодарам за Вашата доверба!
 • Откако корисникот ќе плати, му се појавува ваква порака на екранот, која исчезнува по неколку секунди.
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class   •   Quick Rubric   •   abcBABYart   •   Storyboard That's TPT Store