Unknown Story

Unknown Story
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

This storyboard does not have a description.

Storyboard Text

  • La principal construcció era l'esglèsia. Hi havien tipus d'arcs com ara l'arc de mig pont, i tambéhi havia tipus de voltes, com ara voltes de canó, d'aresta,... Tenien pintures senzilles i planes, amb línies gruixudes i amb colors blaus i vermellosos. Els personatges eren frontals. Per pintar murs i absis de les esglesies utilitzaven pintura al fresc i es feien sobre retaules de fusta (altars, capçaleres d'esglèsies,.. Mare de Déu: Theotokos, Crist: pantocrator
  • Santa Maria de Ripoll: és un monestir situat a Ripoll. Va ser fundat l'any 880. Té un estil arquitectònic romànic Sant Ponç de Corbera: esglèsia romànica eregida al s. XI en estil romànic. Es troba a Cervelló (baix llobregat)
  • Castell Santa Pau: castell i monument del segle XLL-XVII d'estil gòtic que se situa a la Garrotxa. És una obra declarada bé cultural d'interès nacional. Castell de Peralada: castell i monument del segle XIV, d'estil gòtic i renaixentista. Se situa a Peralada. Fou el centre del comtat de Peralada. Castell de Tossa de Mar, Selva: Monument històric Artístic Nacional. Castell i monument del segle XII, XIV I XX. Estil popular i gòtic. se situa a Tossa de Mar, Selva.
More Storyboards By miireeia04
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class   •   Quick Rubric   •   abcBABYart   •   Storyboard That's TPT Store