Treball de Recerca

  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

This storyboard does not have a description.

Storyboard Text

  • - Motivacions en l'elecció del tema: M'agrada saber com es mou i distribuieix una empresa automobilística ja que familiars meus sempre hi parlen i s'hi dediquen. - Objectius del treball: Com funcionen les grans empreses d'automòbil, l'organització i distribució de l'empresa, quina producció fan i l'estratègia de venda.
  • - Localització: L'empresa SEAT es situa a la fàbrica de Martorell on es produeixen tots els models. També hi han models que es produeixen en altres ciutats fora d'Espanya (seat Alhambra).
  • Historia de la SEAT: - Va ser fundada el 1949 per l'empresa FIAT i L'institut Nacional d'Industria amb l'objectiu de motoritzar el país. - Fiat va vendre les accions i va abandonar l'empresa. - Volkswagen l'adquireix l'any 1986 i estableix uns certs canvis. - A principis del segle XXI, Seat esdevé una nova era la qual canviarà i modernitzarà l'empresa.
  • - Posicionament actual de SEAT: és líder en matriculacions en el segment de vehicles turisme. - Investigació: volen aconseguir la satisfacció dels clients a través de la qualitat en la fabricació, venta, l'assistència postvenda i l'atenció i el tracte. - Producció: la marca española ha aconseguit un gran creixement en l'explotació de la producció, produint més productes i més competitius respecte a les altres marques en qualitat i rendiment. - Mercats: l'empres exporta a altres mercats 2/3 parts de la producció, l'essència de la marca espanyola s'ha anat estenent per tot el món. - Postvenda - Personalitat SEAT
  • Organització: - Seat des de dins: la unió de productes i serveis i amb la manera que tracten als seus client es crea la imatge general de SEAT. El seu objectiu es oferir un servei excel·lent als seus clients. - Estructura corporativa (representants de Seat) - Estructura territorial (organigrama) - Estàndadrs del Servei: són obligatoris i han de ser complits (instal·acions, equipament, personal i organització...) - Estructura d'un servei autoritzat - Valors i competències del personal
  • Client: El mercat de la postvenda d'atomocioó està format per clients que demandes productes i serveis i per organitzacions que ofereixen el millor d'ells per atreure. - Perfils del client SEAT: Joves amb general, alt percentatge de dones, persones orientades al disseny i motivades per la tecnologia. - Expectatives, satisfacció, fidelitat i negoci - Compromís de qualitat: el servei autoritzat ha d'aprofitar qualsevol contacte amb el client per reafirmar el seu compromís. En postvenda es vol aconseguir el compliment dels compromisos i la satisfacció del client.
More Storyboards By mikemarsu96
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art