Treball de Recerca

  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

This storyboard does not have a description.

Storyboard Text

  • El negoci de la postvenda: El objectiu de Seat Postvenda és desenvolupar programes d'actuació que responguin a la constant evolució de les necessitats dels clients. Tracta d'oferir als seus clients una amplia gama de serveis i productes. - Venda de vehicles nous i usats - Serveis de manteniment (inspecció de vehicles, recepció activa) - Electromecànica i carrosseria - Venda de recanvis (peces de bescanvis, accessoris)
  • Presència de la Marca: -Accions de marketing: El objectiu és utilitzar el pressupost de marketing i comunicació, de la forma més eficient possible amb mires al èxit a llarg termini en el mercat. - Promoció d'esdeveniments: en salons d'automòbil, en l'esport o en la cultura (jove).
  • Entrevista: Vaig fer una entrevista a una treballadora de l'apartat d'administració per obtenir més informació de l'empresa. Va ajudar-me a trobar molta informació a través d'internet o de fulls que tenia. També va contestar-me algunes preguntes que tenia plantejades i així vaig anar elaborant el treball.
  • Conclusions: No ha estat un treball fàcil, però ha resultat beneficiós per mi ja que he trobat informació que no sabia i em sento orgullós. M'ha dut un gran esforç en els darrers mesos tot i que ha valgut la pena ja que he après moltes coses respecte a l'empresa i m'han servit per obtenir un bon resultat.
More Storyboards By mikemarsu96
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art