festen

festen
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

This storyboard does not have a description.

Storyboard Text

  • Hej,hur är det? Hej,jag mår bra tack! hur är det på festen? det är bra, varför sitter du själv här? jag har ingen som dansar mig, kan du dansa med mig? gärna,jag heter anna från malmö. jag heter ola från växjo. jag är glad att träffa på dig. ja med!
  • A: fem bjuder dig den här festen? O: en kompis och du ? A: kompis också. O: jag trivs den här festen det är jättterolig. A: jag trivs också men du är duktig på dansa? O: du är också duktig. A.jag gillar den här söngen. O: lyssna du oftan? A: inte oftan men iblan.
  • jag känner lukten av brandrök. jag också. kom vi går ut så blir vi räddade. jag tror att du är rätt. okej stick fort. ja vi måste skynda på .
  • såg du elden det är jätte stor? oj,oj,oj,oj. jag har aldrig sett den här elden. vi måste ropar högt. det brandman kommer. ja, de blir räddade nu.
  • den brandman är duktig kolla hur dem rädda människor? de har läst hur rädda dem om kommer brand. hör du söngen att fortfarande är försätter. kan vi dansar ingen? du är galen.
  • A: Oj jag är försent det tiden går fort? O: du kan går. men kan jag får ditt numer första? A: ah tar min numer 0764545401. O:tach vi hörs. A: tack hej då!
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art