Bantu kerajaan 2.0
Updated: 6/22/2020
Bantu kerajaan 2.0
This storyboard was created with StoryboardThat.com

Storyboard Text

  • Okay contoh aktiviti kita boleh buat dekat rumah time musim musim virus ni
  • Kita bole tengok movie . boleh tengok drama ape drama sekali pun tengok lahh . ha lagi satu bole tingkat kan amalan kita yelah doa doa untuk covid ni di jauh kan . apa apa aktiviti tapi bermanfaat bagi kita .
  • so faham tak setakat ni ? . eh lupa lagi satu
  • Ape manfaat kalau kita bantu kerajaan ni ?Yang pertama sekali untuk basmi virus ni lah untuk dia hilang , yang kedua pulak untuk kita hidup normal balik . yelah kalau virus dah basmi mesti boleh hidup normal kan ? kan saling berkait tu . boleh pergi kolej macam biasa , tengok wayang ngan kawan-kawan . hm cakap panjang cemni rindu pulak . haha ..
  • Ape yang kita dapat kalau tak bantu kerajaan ?Yang first yang paling takut ialah kita akan selama nya macam ni . maksud nya duduk terperap kat rumah tak boleh keluar . mesti tak nak kan ? itu lah aku pun taknakkk . yang second nye pulak bilangan orang yang mati akan meningkat . sebab kan sorang tak nak dengar cakap . semua kene . sorang tu yang sebar sebar virus . sedih kan kalau macam . bak kate pepatah " kerana nila setitik rosak susu sebalanga
  • Okay itu saja daripada saya sekian .. #dudukrumah #pkpp
Over 14 Million Storyboards Created
Storyboard That Family