storyboard teknologi maklumat

storyboard teknologi maklumat
  Copy


More Options: Make a Folding Card




Storyboard Description

This storyboard does not have a description.

Storyboard Text

  • Kafe tutup. Order delivery makanan lah.
  • Saya dah order makanan, Wassap je.
  • Dua jam dah tunggu. Mana makanan ni?
  • Eh, su..kau kenapa ni?lemah je..dah makan belum?
  • makanan tak sampai lagi...lapar dah ni.
  • mungkin order banyak jadi order saya terlepas pandang.Tapi saya lapar
  • eh,dah dua jam ni tak sampai lagi? su order betul tak dekat no tu? mungkin order tak sampai kot
  • Su, cuba awak layari website www.jomorder.my. Kawan saya cakap servisnya cepat dan sistematik.
  • Baik.Saya cuba order makanan di websites itu. Terima kasih Kila.
  • 15 minit kemudian..
  • wah makanan dah sampai.Terima kasih encik.
  • Terima Kasih kerana memilih perkhidmatan www.jomorder.my. Kami memastikan makanan sampai tepat pada waktunya dan akan sentiasa update masa penghantaran kami.
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art