the story of Mandy
Updated: 3/31/2020
the story of Mandy
This storyboard was created with StoryboardThat.com

Storyboard Text

  • Hi, Ik ben Mandy
  • Ik ben Dennis, de begeleider van Mandy
  • ik ben zo blij!
  • Mandy is 22 jaar en heeft een beperking. Deze beperking wordt vaak wel gezien door mensen, maar gelukkig is de beperking niet zo groot dat ze arbeidsongeschikt is. Helaas heeft ze nog geen werk gevonden. Het vinden van werk is een lastige opgave als je een beperking hebt. Daarom krijgt Mandy hierbij hulp van Villa Boerenbont. Daar wordt ze begeleid door Dennis bij het vinden van een leuke baan, om zo toch aan het maatschappelijk verkeer deel te nemen. 
  • Het is halverwege februari en Mandy heeft verschillende sollicitaties verstuurd. Het liefst zou ze aan de slag willen bij de plaatselijke bloemist. Eind februari krijgt ze twee reacties op haar sollicitaties. Ze mag op gesprek komen. Ze is zo ontzettend blij! De bloemist en een van de supermarkten zijn geïnteresseerd. ‘yes! Ik wilde dit al zo lang’, zei ze blij tegen Dennis.
  • Toen gebeurde iets, waar niemand op hoopte… De eerstebesmetting van het coronavirus in Nederland. In de eerste week leek het voorvelen niet zo rampzalig. Het leven ging gewoon door. Maar na een week ging hethard. Het aantal besmettingen steeg dagelijks meer en meer. Maatregelen werdengetroffen, en voordat we het wisten stond het leven voor veel Nederlanders stil.Zo ook voor Mandy. Vanwege ‘social distancing’ gingen haar beide sollicitatiegesprekken niet door, en de bloemist heeft zelfs de deuren gesloten. Wat baalde ze daarvan!
Over 14 Million Storyboards Created
Storyboard That Family