Story board SW Module 1

Story board SW Module 1
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

This storyboard does not have a description.

Storyboard Text

  • 
  • 
  • Ik Ben na de middelbare school boekhoudkundig medewerker gaan studeren,maar na 2 jaar kwam ik erachter dat ik het niks vond, ik ben in gesprekken gegaan met studiecoaches en me familie en ben toen de opleiding social work gaan doen omdat ik graag met mensen in contact ben en ze wil helpen met hun problemen en zodat ze makkelijker in de maatschappij kunnen meedraaien.
  • Ik heb vrijwilligers werk gedaan bij buurtcentrums en kwam in contact met "probleem"jongeren, daardoor wou ik later met jongeren gaan werken en hun helpen met de problemen die zij hebben, door het marktplaatsonderzoek heb ik ontdekt wat de psychiatrie inhoud met volwassen en nu is mijn interesse vergroot en wil ik later de psychiatrie/psychologie in met jongeren maar ook volwassenen.
  • Na een interview met een psycholoog, is mijn interesse heel erg vergroot, en wil ik na deze opleiding doorgaan voor psycholoog. Ik wil later gaan werken met mensen tussen de 14-40 jaar, met een geestelijke beperking. ik heb ook gesproken met een bewoner van een instelling en die heeft mij verteld hoe zijn dag eruit ziet en wat voor hulp hij krijgt, en ik zie mezelf later ook die hulp bieden.
  • Mijn valkuil is vooral dat op het moment dat ik iets saai vindt dat ik dan lui word en mijn motivatie wegtrekt. in de les ga ik dan bijvoorbeeld heel erg hangen en let ik niet meer op, en als ik met mensen praat over hun problemen vergelijk ik het altijd met mijn leven en probeer ik altijd een logische verklaring voor iets te hebben maar dat is niet altijd mogelijk want soms gebeuren dingen gewoon, dus dat is ook een valkuil voor mij.
  • ik ben mezelf heel erg erop aan het attenderen dat ook de dingen die minder leuk zijn, dat ik daar volledig achter moet staan want dat hoort ook bij de opleiding en bij het beroep, want je kan niet tegen een cliënt zeggen jij bent saai en moeilijk dus wil jou niet helpen. Ik ga vaak in gesprek met mede studenten of met vrienden om dingen ook van een andere kant te zien want dingen die voor mij niet logisch zijn, zijn voor hun wel logisch en zo leer ik breder te denken.
  • ik wil mezelf blijven ontwikkelen zodat ik de cliënt beter kan begrijpen en zodat ik steeds meer leer over de nieuwe werkwijzes en zodat ik de cliënt zo goed mogelijk en ook zo snel mogelijk kan helpen, ik ben ook in de lessen de lesstof steeds aan het terugkoppelen met het werkveld zodat mijn motivatie om de informatie te leren er vooral goed in blijft zitten en ik hopelijk later mijn social work en mijn psychologie diploma heb.
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art