Unknown Story

  Copy


More Options: Make a Folding Card




Storyboard Description

This storyboard does not have a description.

Storyboard Text

  • Facebook.com
  • 
  • 
  • Product ID
  • Product Price (RM)
  • Product Name
  • Okey, harga pasaran sekarang dalam belas-belas ringgit jer kan, kalau aku letak lebih dapat untung lebih, diorang mana tahu product yang sebenar
  • RM 60
  • 123459JU
  • SlimmingTea
  • RIBA
  • Meneliti harga-harga produk sedia ada di pasaran melalui akaun facebook
  • LOST 2O KG IN 2 WEEKS!
  • 121 likes
  • Slimming Tea
  • kalau aku post macam ni mesti orang lagi percaya nak beli ni....
  • Mengambil gambar produk untuk dimasukkan dalam akaun social media.
  • Wahh...lihat produk ini..dalam 2 minggu jer kuruss...
  • Memasukkan gambar produk dan harga produk yang ingin dijual.
  • Alahhh...tak turun pom...kena tipu laa ni
  • Merancang untuk menipu pelanggan dengan menggunakan testimoni palsu supaya pelanggan percaya.
  • Promosi hebat perhabisan stok...
  • Sekumpulan remaja yang melihat di social media tentang produk terbabit
  • Salah seorang dari pelanggan yang ditipu setelah menggunakan produk tersebut
  • 70 kg
More Storyboards By safurarafee
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art